COZMO
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

COSTA MANI

Historien om Costamani
Costamani ble grunnlagt i 2015 av Merete Wang Andersen, som etter mange år i motebransjen så et behov for å designe stiler i akkurat den stilen vi i Costamani er så stolte av å skape. Merete så en tendens til et veldig ensartet uttrykk i butikkene og ønsket derfor å skape design med vakre, unike trykk samt skreddersydde bukser, blazere og bluser, alle med helt spesielle detaljer og med fokus på både stil og komfort.
 
Den første kolleksjonen ble derfor laget basert på hennes egen intuisjon og erfaring samt mange fantastiske innspill fra kunder i hele Norden, noe som til slutt førte til en kolleksjon med helt spesielle plagg, produsert med kjærlighet og omtanke for kundens behov.
Det er også slik vi designer i dag, men siden den gang har Costamani vokst jevnt og trutt og selges nå i over 300 butikker bare i Norden. Costamani har imidlertid fortsatt føttene godt plantet på jorden og bor også fortsatt i nærmiljøet der det hele startet - nemlig i en liten by utenfor Odense, hvor vi elsker å være! Herfra samarbeider vi med de beste leverandørene over hele verden og utvikler våre design i nært samarbeid med våre dyktige produsenter som er BSCI-sertifisert.

Vi håper du kan føle hvor mye tid og kjærlighet vi har lagt i hvert plagg når du mottar det, og vi gleder oss til å se deg style de mange forskjellige trykkene på akkurat din måte. Bli med oss ​​på Instagram med @costamani hvis du vil dele #costamani-antrekket ditt med oss.
FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
  • COSTA MANI
    Bilde av Hjerte T-Skjorte Ass.Farger
      -50%
    449,-225,-
Side 1 av 1 (1 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke